Σχετικά με εμάς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το e-shop μας

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.farmakeiakatsari.gr δημιουργήθηκε με σκοπό να σας παρέχουμε μία ολοκληρωμένη εμπειρία από τα φαρμακεία μας, τόσο στα φυσικά μας καταστήματα όσο και διαδικτυακά.

Όραμά μας και στόχος μας είναι να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρέχοντάς σας μία εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στην εμπειρία που έχετε ερχόμενοι στα φυσικά μας σημεία.

Για το λόγο αυτό καταφέραμε την πλήρη διασύνδεση της κάρτας προνομίων μας “KATSARIS REWARDS” των φυσικών μας σημείων με το farmakeiakatsari.gr, έτσι ώστε να απολαμβάνετε παντού τα προνόμια και τις προσφορές που η κάρτα μας σας παρέχει.

To e-shop μας ενημερώνεται καθημερινά με νέα είδη και νέα brands. Σύντομα θα μπορείτε να βρείτε την ολοκληρωμένη γκάμα παραφαρμακευτικών προϊόντων που υπάρχει στα φυσικά μας σημεία.

Τα φαρμακεία μας

Τα φαρμακεία της οικογένειας Κάτσαρη βρίσκονται στο δήμο Αμαρουσίου.

Το φαρμακείο της Μαλβίνας Λιόλιου-Κάτσαρη βρίσκεται στη Πλατεία Κασταλίας, στην οδό Βασ. Σοφίας 39.

Το φαρμακείο του Νίκου Κάτσαρη βρίσκεται εντός του εμπορικού κέντρου “The Mall Athens”, στο επίπεδο 0.

Η ιστορία μας

Το moto των Φαρμακείων Κάτσαρη είναι : «Με την εμπειρία τεσσάρων γενεών».

Η Μαλβίνα ίδρυσε το φαρμακείο της στην καρδιά του Αμαρουσίου το 1977 ακολουθώντας την ιστορία της μητέρας της και του παππού της. Έκτοτε, εδώ και 44 χρόνια, είναι πάντα στην πρώτη γραμμή με το ίδιο χαμόγελο και την ίδια διάθεση για να ακούσει και να εξυπηρετήσει τους πελάτες της. Με μία έμπειρη και ικανή ομάδα στο πλάι της, σας περιμένουν να σας δώσουν την εξειδικευμένη τους συμβουλή, να σας φροντίσουν και να σταθούν δίπλα σας για κάθε σας ανάγκη.

Ο Νίκος άνοιξε το Φαρμακείο στο “The Mall Athens” όταν το εμπορικό κέντρο ξεκίνησε τη λειτουργία του, το Νοέμβριο του 2005. Εκείνη την εποχή, ήταν το πρώτο μεγάλο «κλειστού τύπου» εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα, με φαρμακείο εντός. Αναλαμβάνοντάς το, ανέλαβε και το ρίσκο ενός νέου χώρου στην αγορά, με εφόδιά του τις σπουδές του, την νεανική του όρεξη, το θάρρος του και φυσικά την σημαντική υποστήριξη και εμπειρία της μητέρας του. Έχτισε μία εκπληκτική ομάδα, ακολούθησε και πάντα ακολουθεί την εξέλιξη της τεχνολογίας, σε όλη του την πορεία αγάπησε την επιστήμη και την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Από το 2005 έως και σήμερα, το Φαρμακείο Ν. Κάτσαρης & ΣΙΑ ΕΕ έχει εξελιχθεί σε leader του χώρου. Συνεχώς ο Νίκος και η ομάδα του μένουν ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις της Υγείας, εκπαιδεύονται διαρκώς για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, φρεσκάρουν τις γνώσεις και τον τρόπο εξυπηρέτησής τους και σας υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο, σε ένα σύγχρονο χώρο με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, δυνατές προσφορές και πολλά υπέροχα χαμόγελα.