Katsaris Rewards

  
    
      Katsaris Rewards
    
    
      Katsaris Rewards
    
  
  ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ KATSARIS REWARDS
  
    
      Κερδίζετε πόντους σε κάθε σας αγορά, έχετε προτεραιότητα σε συγκεκριμένες εκπτώσεις, λαμβάνετε ειδικά δώρα και πολλά ακόμα κάθε φορά που ψωνίζετε!
    
    ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
    
      Κάνετε την εγγραφή σας στην Katsaris Rewards
      Κερδίστε πόντους κάθε φορά που κάνετε τις αγορές σας στο e-shop και στα καταστήματα
      Δείτε τους πόντους σας και λάβετε μέρος σε αποκλειστικούς διαγωνισμούς
      Φτάστε το όριο πόντων και εξαργυρώστε τους στην επόμενή σας αγορά:
        
          Με τη συγκέντρωση 500 πόντων κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ
          Με τη συγκέντρωση 1000 πόντων, κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ
          Με τη συγκέντρωση 1500 πόντων κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 50 ευρώ
          Με τη συγκέντρωση 2000 πόντων κερδίζετε δωροεπιταγή αξίας 70 ευρώ
        
      
    
    Με την κάρτα Katsaris Rewards εκμεταλλεύεστε όλες τις προσφορές των φαρμακείων Κάτσαρη!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ:

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1.	Το ∆ίκτυο των Φαρµακείων «Νίκος Κάτσαρης και ΣΙΑ Ε.Ε.» και «Μαλβίνα Λιόλιου-Κάτσαρη και ΣΙΑ Ε.Ε.» (εφεξής «ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΤΣΑΡΗ»), σας προσφέρει την κάρτα προνοµίων και επιβράβευσης πελάτη «ΚΑΡΤΑ KATSARIS REWARDS».
Τα οφέλη της κάρτας Katsaris Rewards είναι:
•	Συλλέγετε πόντους:
Με κάθε αγορά σας σε παραφαρµακευτικά είδη (πλην βρεφικού γάλακτος) και καλλυντικά κερδίζετε εκπτώσεις στις επόµενες αγορές από οποιοδήποτε από τα Φαρµακεία Κάτσαρη, καθώς και από το eshop μας www.farmakeiakatsari.gr
•	Επωφελείστε εκπτώσεων:
Τα Φαρμακεία Κάτσαρη καθώς και το eshop www.farmakeiakatsari.gr έχουν σε τακτική βάση εκπτωτικές ενέργειες που αφορούν τόσο σε συγκεκριμένες εταιρείες, όσο και σε ευρύτερες κατηγορίες προϊόντων.

  Η κάρτα αυτή δεν είναι πιστωτική και είναι αυστηρά προσωπική και µπορεί να χρησιµοποιείται µόνον από τον κάτοχό της και αποκλειστικά στο ∆ίκτυο των Φαρµακείων Κάτσαρη.

Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της κάρτας σας παρακαλούµε να ενηµερώνετε το ∆ίκτυο Φαρµακείων µας.

2.	ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ
2.1.	Για κάθε αγορά προϊόντων από τον πελάτη των Φαρµακείων µας, 1 Ευρώ ισοδυναµεί µε έναν (1) πόντο. Σε περίπτωση που το αντίτιµο των αγορών σας φέρει δεκαδικό ψηφίο, δεν ισχύει η στρογγυλοποίηση προς τα άνω. Π.χ. µε αγορά 3,90 ευρώ, κερδίζετε 3 πόντους.
2.2.	Πόντους λαµβάνουν µόνο τα προϊόντα που δεν ανήκουν στην κατηγορία «Φάρµακα», δηλαδή µόνον τα παραφάρµακα (εκτός βρεφικού γάλακτος) και τα καλλυντικά.
2.3.	Με την εγγραφή σας και την απόκτηση της κάρτας Katsaris Rewards, δηµιουργούνται δύο (2) ειδών«καλάθια» πόντων τα οποία διατηρούν τα Φαρµακεία Κάτσαρη. Το «Μη Εκπτωτικό Καλάθι», το οποίο αφορά στις  αγορές που κάνετε σε µη εκπτωτικά προϊόντα των Φαρµακείων µας και το «Κοινό Καλάθι», στο οποίο εντάσσεται το σύνολο των αγορών σας (εκπτωτικών ή µη) σε όλο το ∆ίκτυο των Φαρµακείων µας.
2.3.1.	Αναφορικά µε το «Μη Εκπτωτικό Καλάθι» κερδίζετε πόντους ΜΟΝΟ από τα προϊόντα που δεν είναι εκπτωτικά. Με τη συγκέντρωση 100 πόντων στο «Μη Εκπτωτικό Καλάθι» αθροιστικά και στα δύο (2) Φαρµακεία µας (Φαρµακεία Κάτσαρη), δικαιούστε εκπτωτικό κουπόνι αξίας 13 ευρώ, το οποίο µπορείτε να εξαργυρώσετε στις επόµενες αγορές σας και εντός 3 µηνών από την έκδοσή του από οποιοδήποτε από τα Φαρµακεία Κάτσαρη. Η εξαργύρωση γίνεται µόνο σε παραφαρµακευτικά προϊόντα (πλην βρεφικού γάλακτος) ή και καλλυντικά αξίας άνω των 13 ευρώ, καθώς το εκπτωτικό κουπόνι πρέπει να εξαργυρώνεται στο σύνολό του άπαξ και μόνο στα φυσικά μας καταστήματα.
2.3.2.	Αναφορικά µε το «Κοινό Καλάθι», σ’ αυτό συγκεντρώνονται όλοι οι πόντοι από όλες τις αγορές σας από  τα Φαρµακεία Κάτσαρη, σε παραφάρµακα (πλην βρεφικού γάλακτος) και καλλυντικά (εκπτωτικά ή µη).
Με τη συγκέντρωση 500 πόντων στο «Κοινό Καλάθι» κερδίζετε κουπόνι αξίας 10 ευρώ. Με τη συγκέντρωση 1000 πόντων, κερδίζετε κουπόνι αξίας 30 ευρώ, στους 1500 πόντους κερδίζετε κουπόνι αξίας 50 ευρώ και στους 2000 πόντους κερδίζετε κουπόνι αξίας 70 ευρώ. Η εξαργύρωση όλων των παραπάνω κουπονιών γίνεται στις επόµενες αγορές σας και εντός 3 µηνών από την έκδοσή καθενός σε οποιοδήποτε από τα συνεργαζόµενα Φαρµακεία καθώς και στο eshop μας www.farmakeiakatsari.gr. Η εξαργύρωση εκάστου κουπονιού γίνεται αυτούσια στο σύνολό της και αφορά µόνο σε παραφαρµακευτικά προϊόντα (πλην βρεφικού γάλακτος) και σε καλλυντικά (εκπτωτικά ή µη).
Σηµείωση: Εφόσον εξαργυρώσετε το εκπτωτικό κουπόνι αξίας 13 ευρώ από τις αγορές σας στο «Μη Εκπτωτικό Καλάθι», οι πόντοι αυτοί δεν χάνονται από το «Κοινό Καλάθι», αλλά παραµένουν ως έχουν.

3.	ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ KATSARIS REWARDS
Με τη συµπλήρωση της Αίτησης του ∆ικτύου των Φαρµακείων µας, όπως επίσης και με την εγγραφή σας στο eshop μας www.farmakeiakatsari.gr αποδεχόμενοι τους παρόντες όρους χρήσης και πολιτικής απορρήτου.

4.	ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ–ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ∆Ε∆ΟΜΕΝΩΝ
Για τα Φαρµακεία Κάτσαρη ο σεβασµός και η προστασία των προσωπικών σας δεδοµένων αποτελεί δέσµευση. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων περιγράφει τα προσωπικά δεδοµένα που τα Φαρµακεία Κάτσαρη συλλέγουν για λογαριασµό σας κατά την έκδοση και χρήση της κάρτας Katsaris Rewards, πώς χρησιµοποιούµε και προστατεύουµε τα προσωπικά σας δεδοµένα και τις επιλογές που έχετε σχετικά µε τον τρόπο που χρησιµοποιούµε τα δεδοµένα αυτά.
Παρακαλούµε να διαβάσετε προσεκτικά την ακόλουθη ενηµέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων, κατ’ εφαρµογή του Γενικού Κανονισµού Προστασίας Προσωπικών ∆εδοµένων 2016/679 και της σχετικής ελληνικής νοµοθεσίας.

Ποια προσωπικά δεδοµένα επεξεργαζόµαστε στο πλαίσιο της κάρτας Katsaris Rewards:
Τα Φαρµακεία Κάτσαρη στο πλαίσιο έκδοσης και χρήσης από εσάς της κάρτας Katsaris Rewards επεξεργάζονται, λαµβάνουν, διατηρούν και χρησιµοποιούν τις εξής κατηγορίες προσωπικών δεδοµένων και για τους παρακάτω σκοπούς:
α. Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας µ’ εσάς (ονοµατεπώνυµο, πατρώνυµο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου). Τα δεδοµένα αυτά µας τα παρέχετε εσείς οι ίδιοι όταν απευθύνεστε σ’ εµάς και προκειµένου να αποκτήσετε την κάρτα Katsaris Rewards.
β. Στοιχεία σχετικά µε την ηµεροµηνία γέννησής σας, τα οποία µας παρέχετε προαιρετικά κατά τη συµπλήρωση των στοιχείων σας για την απόκτηση της κάρτας.
γ. Πληροφορίες που αφορούν το ιστορικό όλων των αγορών σας από τα Φαρµακεία Κάτσαρη. Τις πληροφορίες αυτές τις συλλέγουν και τις επεξεργάζονται τα Φαρµακεία µας κατά τις αγορές που εκτελείτε σε ένα έκαστο εξ αυτών.

4.1.	Ποιος είναι ο σκοπός και η νοµική βάση επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων.
Τα Φαρµακεία Κάτσαρη επεξεργάζονται τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά σας δεδοµένα µε τρόπο θεµιτό και νόµιµο για σαφώς καθορισµένους σκοπούς που αναφέρονται παρακάτω. Οι σκοποί αυτοί είναι οι ακόλουθοι: α) Στοιχεία ταυτότητας και επικοινωνίας µ’ εσάς (ονοµατεπώνυµο, πατρώνυµο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδροµείου) επεξεργάζονται από εµάς: ι) προς τον σκοπό έκδοσης επ’ ονόµατί σας    και χρήσης από εσάς της κάρτας Katsaris Rewards, ώστε να συνδέεται µε τις αγορές που κάνετε στα Φαρµακεία µας, ιι) προς τον σκοπό επικοινωνίας µας µαζί σας για οποιοδήποτε ζήτηµα ανακύψει αναφορικά µε την χρήση της Κάρτας Katsaris Rewards, ιιι) προς τον σκοπό αποστολής σ’ εσάς προωθητικών e-mails και sms, εφόσον έχετε συγκατατεθεί προς τούτο.
β) Στοιχεία για τα γενέθλιά σας, προαιρετικά, προκειµένου να σας στέλνουµε ευχές, καθώς και προκειµένου να σας προτείνουµε καλλυντικά και παραφαρµακευτικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία σας.
γ) Συλλέγουµε και επεξεργαζόµαστε τις πληροφορίες των αγορών σας από τα Φαρµακεία µας, σε φάρµακα, παραφάρµακα και καλλυντικά: ι) προς τον σκοπό διαφάνειας της διαδικασίας συλλογής πόντων, ιι) προς τον σκοπό να γνωρίζετε οι ίδιοι το ιστορικό όλων των αγορών σας και να ελέγχετε την αρίθµηση των πόντων, ιιι) προκειµένου να σας προτείνουµε, κατά την επίσκεψή σας στα φαρµακεία µας, προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προτιµήσεις σας.

Νοµική βάση για τους παραπάνω σκοπούς αποτελούν:
α) Η αναγκαιότητα της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων για την χρήση της κάρτας Katsaris Rewards και τη σύνδεσή της µε τα στοιχεία σας και µε τις αγορές που κάνετε.
β) Η συγκατάθεση που παρέχετε προκειµένου να κάνετε χρήση της κάρτας Katsaris Rewards και να επεξεργαζόµαστε τα ανωτέρω δεδοµένα σας.

4.2.	Ποιοι είναι οι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδοµένων
Τα δεδοµένα που συλλέγονται αναφορικά µε εσάς τα επεξεργάζονται κατ’ αρχήν µόνο τα Φαρµακεία Κάτσαρη, τα οποία προσφέρουν σε συνεργασία την κάρτα Katsaris Rewards, για τους σκοπούς και µόνο της παροχής των προνοµίων της κάρτας αυτής. ∆εν διαβιβάζουµε τα προσωπικά σας δεδοµένα σε τρίτους, παρά µόνο στους υπαλλήλους των Φαρµακείων µας, οι οποίοι είναι αρµόδιοι για την εξαργύρωση των πόντων σας και για την επικοινωνία µαζί σας.
Τα προσωπικά δεδοµένα που συλλέγουµε από εσάς δεν διαβιβάζονται ούτε υπόκεινται σε επεξεργασία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

4.3.	Για πόσο χρόνο τηρούνται τα προσωπικά σας δεδοµένα
Τα προσωπικά σας δεδοµένα θα διατηρούνται για όσο καιρό κάνετε χρήση της κάρτας Katsaris Rewards. Οµοίως, θα διατηρούνται και θα τα επεξεργαζόµαστε για όσο καιρό διαρκεί η συγκατάθεσή σας που έχει δοθεί στην επεξεργασία τους προς τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω.
Για τους σκοπούς προωθητικών ενεργειών στις οποίες έχετε συγκατατεθεί (newsletters, αποστολή e-mail, sms), θα διατηρούµε τα προσωπικά δεδοµένα σας για όσο χρόνο δεν δηλώνετε ότι δεν επιθυµείτε την αποστολή τέτοιων προωθητικών ενεργειών.
Τα Φαρµακεία Κάτσαρη δύνανται να συνεχίσουν να αποθηκεύουν τα προσωπικά σας δεδοµένα για µία πενταετία (5ετία) ή και για µεγαλύτερο χρονικό διάστηµα από τότε που θα παύσετε να είστε πελάτης µας, εάν αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία των εννόµων συµφερόντων µας σε σχέση µε πιθανή ευθύνη που σχετίζεται µε την παροχή της κάρτας Katsaris Rewards.
Σε κάθε περίπτωση, δεν διατηρούµε προσωπικές πληροφορίες σε αναγνωρίσιµη µορφή για µεγαλύτερο διάστηµα από αυτό που είναι απαραίτητο και τα προσωπικά σας δεδοµένα διατηρούνται κατά το χρόνο που εν γένει ορίζεται κατά την εκάστοτε ισχύουσα νοµοθεσία.

4.5 Εγγυήσεις που λαµβάνουµε για την προστασία των δεδοµένων σας.
Τα Φαρµακεία Κάτσαρη έχουν λάβει τα απαραίτητα µέτρα ασφαλείας και οργάνωσης επεξεργασίας των προσωπικών δεδοµένων των πελατών τους, τα οποία και ενηµερώνονται τακτικά. Επιπλέον, εκπαιδεύουµε όλους τους εργαζόµενους και τους συνεργάτες µας ως προς τη σηµασία της εµπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδοµένων. Η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδοµένα περιορίζεται µόνο στον αριθµό των εξουσιοδοτηµένων ατόµων για τους συγκεκριµένους σκοπούς.

4.6. Ποια είναι τα δικαιώµατά σας σε σχέση µε τα προσωπικά σας δεδοµένα.
Μπορείτε ανά πάσα στιγµή µε αίτηµά σας σε ένα εκ των Φαρµακείων Κάτσαρη να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώµατα σε ό,τι αφορά την χρήση της κάρτας Katsaris Rewards, σύµφωνα µε τους όρους και τις ειδικότερες προβλέψεις του Κανονισµού (ΕΕ) 2016/679:

α) ∆ικαίωµα πρόσβασης και ενηµέρωσης για τα προσωπικά σας δεδοµένα, τα οποία επεξεργαζόµαστε στο πλαίσιο της χρήσης της κάρτας Katsaris Rewards, καθώς και σε πληροφορίες που αφορούν την επεξεργασία τους. Επίσης, έχετε δικαίωµα να λάβετε δωρεάν αντίγραφο των προσωπικών σας δεδοµένων µετά από αίτησή σας.
β) ∆ικαίωµα διόρθωσης των προσωπικών σας δεδοµένων, δηλαδή το δικαίωµα διόρθωσης και συµπλήρωσης τυχόν ανακριβών στοιχείων.
γ) ∆ικαίωµα αντιτάξεως στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων αναφορικά µε την κάρτα Katsaris Rewards όταν υπάρχει έννοµο συµφέρον.
δ) ∆ικαίωµα περιορισµού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδοµένων που δίνετε σχετικά µε την κάρτα Katsaris Rewards, το οποίο σηµαίνει να ζητήσετε την προσωρινή αναστολή αυτής, εφόσον αµφισβητείται από εσάς η ακρίβειά των δεδοµένων, έχετε αντιρρήσεις ως προς την επεξεργασία τους ή συντρέχει άλλος προβλεπόµενος από τη σχετική νοµοθεσία περί προστασίας των προσωπικών δεδοµένων λόγος.
ε) ∆ικαίωµα στη φορητότητα, δηλαδή να αποστείλουµε τα προσωπικά σας δεδοµένα που συνδέονται µε την κάρτα Katsaris Rewards σε πρόσφορο ηλεκτρονικό µέσο ή/και σε έντυπη µορφή σ’ εσάς ή σε τρίτο φυσικό ή νοµικό πρόσωπο που θα µας υποδείξετε.
στ) ∆ικαίωµα διαγραφής των προσωπικών σας δεδοµένων που συνδέονται µε την κάρτα Katsaris Rewards, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, κατόπιν σχετικού αιτήµατός σας υπό τις προϋποθέσεις που ορίζει η σχετική κείµενη νοµοθεσία περί Προστασίας των Προσωπικών ∆εδοµένων, ήτοι ι) όταν τα προσωπικά σας δεδοµένα δεν είναι πλέον απαραίτητα σε σχέση µε τους ανωτέρω σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, ιι) όταν ανακαλείτε την συγκατάθεσή σας επί της οποίας βασίσθηκε η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδοµένων και δεν υπάρχει άλλη νοµική βάση για την επεξεργασία, ιιι) όταν τα προσωπικά δεδοµένα σας υποβλήθηκαν σε επεξεργασία χωρίς την ύπαρξη της απαραίτητης νοµικής βάσης.
ζ) ∆ικαίωµα ανάκλησης της συγκατάθεσης που δίνετε µε την υπογραφή των παρόντων όρων. Στις περιπτώσεις που επεξεργαζόµαστε τα προσωπικά σας δεδοµένα βασιζόµενοι στη συγκατάθεσή σας, έχετε επίσης το δικαίωµα ανά πάσα στιγµή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ή να αλλάξετε το βαθµό συγκατάθεσης που έχετε παραχωρήσει χωρίς αυτό να επηρεάζει τη νοµιµότητα της επεξεργασίας για το διάστηµα πριν την ανάκληση της συγκατάθεσής σας.
η) ∆ικαίωµα να µην υπόκειστε σε οποιαδήποτε απόφαση από τα Φαρµακεία µας, βάσει αυτοµατοποιηµένης κατάρτισης «προφίλ» σας.

Για την άσκηση των παραπάνω δικαιωµάτων σας, καθώς και για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά µε τα προσωπικά σας δεδοµένα, παρακαλούµε να επικοινωνείτε µε το φαρµακείο «Νίκος Κάτσαρης και ΣΙΑ Ε.Ε.», Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι, τηλ: 2106105222 ή/και µε το φαρµακείο «Μαλβίνα Λιόλιου-Κάτσαρη και ΣΙΑ Ε.Ε.», Βασ. Σοφίας 35, Μαρούσι, τηλ: 2108061181 και µε τον κύριο Κάτσαρη στο e-mail: infomall@farmakeiakatsari.gr.

θ) ∆ικαίωµα υποβολής καταγγελίας στην αρµόδια Ελληνική ανεξάρτητη αρχή, η οποία είναι η Αρχή Προστασίας ∆εδοµένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση παράνοµης επεξεργασίας των δεδοµένων σας (http://www.dpa.gr/).