Πληροφορίες πληρωμής

Πληροφορίες πληρωμής

Αντικαταβολή

Με Αντικαταβολή, κατά την παράδοση των προϊόντων (η επιπλέον χρέωση ανέρχεται στο 1,5€). H Αντικαταβολή ισχύει για παραγγελίες μέχρι 499€ – Για παραγγελίες από 500€ και πάνω θα πρέπει να επιλεγεί ένας από τους άλλους τρόπους πληρωμής.

Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης σας κάρτας Visa, MasterCard, Maestro, American Express και Diners. Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών της Everypay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο συναλλασόμενος τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

 • 3 άτοκες δόσεις

  Εξόφληση παραγγελιών σε 3 άτοκες δόσεις. | Για ποσά από 100 – 299€. (Ισχύει μόνο για συναλλαγές μέσω τις πλατφόρμας του farmakeiakatsari.gr)

 • 6 άτοκες δόσεις

  Εξόφληση παραγγελιών σε 6 άτοκες δόσεις. | Για ποσά από 300€ και άνω. (Ισχύει μόνο για συναλλαγές μέσω τις πλατφόρμας του farmakeiakatsari.gr)

Τραπεζική κατάθεση

Η κατάθεση / έμβασμα ισχύει σαν τρόπος πληρωμής μόνο για παραγγελίες αξίας άνω των 100€ και πραγματοποιείται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας.

Η κατάθεση / έμβασμα πραγματοποιείται σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς με αιτιολογία κατάθεσης τον αριθμό της παραγγελίας.

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”. Καταθέτετε ή μεταφέρετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

 1. Τράπεζα Πειραιώς:

  Αριθμός Λογαριασμού: GR5401718230006823124262028
  Δικαιούχος Λογαριασμού: Φαρμακείο Μαλβίνας Λιόλιου – Κάτσαρη & ΣΙΑ Ε.Ε.
 2. Τράπεζα ALPHA BANK:

  Αριθμός Λογαριασμού: GR7801401710171002002001525
  Δικαιούχος Λογαριασμού: Φαρμακείο Μαλβίνας Λιόλιου – Κάτσαρη & ΣΙΑ Ε.Ε.
 3. Εθνική Τράπεζα:

  Αριθμός Λογαριασμού: GR0501101070000010744045807
  Δικαιούχος Λογαριασμού: Φαρμακείο Μαλβίνας Λιόλιου – Κάτσαρη & ΣΙΑ Ε.Ε.

Επιπλέον πληροφορίες:

Στην αιτιολογία κατάθεσης θα πρέπει να συμπληρώνετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το farmakeiakatsari.gr. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς, ALPHA BANK & Εθνική Τράπεζα).