Πληροφορίες αποστολής

Πληροφορίες αποστολής

Αποστολή με courier

Αποστολές σε Αθήνα & Υπόλοιπη Ελλάδα με ACS COURIER.

Τα προϊόντα που φέρουν την ένδειξη “Διαθέσιμο” αποστέλλονται σε 1-2 εργάσιμες μέρες από την μέρα της παραγγελίας με μεταφορική εταιρία.Για κάποιες απομακρυσμένες περιοχές σε άμεσα διαθέσιμα προϊόντα ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 εργάσιμες μέρες.

Συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρία είναι η ACS COURIER και υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης αποστολής, μέσω tracking number.

Το farmakeiakatsari.gr υπολογίζει το κόστος των μεταφορικών βάση συνολικού βάρους και όγκου της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες άνω των 50€ και για βάρος έως 2 Kg (πραγματικό ή ογκομετρικό) η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ και μέχρι 2 Kg πραγματικού ή ογκομετρικού βάρους ισχύουν οι εξής χρεώσεις:

  • 1,80€ για εντός Αττικής
  • 4,50€ για δυσπρόσιτες περιοχές*
  • 2,20€ για νησιωτικούς προορισμούς
  • 4,50€ για δυσπρόσιτες περιοχές*

*Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου ACS, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί, ορίζονται στον επίσημο τιμοκατάλογο της ACS, και αναγράφονται στην ιστοσελίδα https://www.acscourier.net/el/pricelist.

Μετά τα 2 Kg η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό θα είναι:

  • 0,50€ για εντός Αττικής
  • 0,80€ για εκτός Αττικής
  • 1,00€ για νησιωτικούς προορισμούς
  • 1,50€ για δυσπρόσιτες περιοχές

Για παραγγελίες άνω των 2 Kg και ανεξαρτήτως ποσού υπάρχουν έξοδα ογκομέτρησης τα οποία υπολογίζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Η υπηρεσία “Παράδοση Σάββατο” επιβαρύνεται με επιπλέον 2,55€.

Σε περίπτωση που απαιτείται ογκομέτρηση, ισχύει ο κανονισμός της ΙΑΤΑ Μήκος*Πλάτος*Ύψος/5000 και υπολογίζεται αυτόματα από το σύστημα μας στο στάδιο του checkout.

Για παραγγελίες άνω των 50€ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για παραγγελίες μικρότερες των 50€ η χρέωση είναι 3,00€ Πανελλαδικά.

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,5€.

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Δυνατότητα παράδοσης αυθημερόν:

Το farmakeiakatsari.gr πραγματοποιεί express παραδόσεις εντός της ίδιας μέρας ΔΩΡΕΑΝ, μόνο για περιοχές Αμαρουσίου και Πεύκης και για τις ημέρες Δευτέρα- Παρασκευή. Η παραγγελία πρέπει να έχει μπει στο σύστημα του farmakeiakatsari.gr το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Παραλαβή από τα φαρμακεία μας

Η παραλαβή από το φαρμακείο ισχύει για ελάχιστη παραγγελία 20€

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με επιβεβαιωτικό email για την ορθή καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Μόλις η συλλογή των προϊόντων σας ολοκληρωθεί, θα λάβετε ενημερωτικό SMS στο κινητό σας και email με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας. Δείτε παρακάτω το ωράριο λειτουργίας για την παραλαβή των προϊόντων σας.

Το Φαρμακείο μας θα κρατήσει την παραγγελία ενεργή – διαθέσιμη για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Έπειτα, διαγράφεται αυτόματα από το σύστημά μας.

H γρήγορη αναζήτηση και παράδοση της παραγγελίας κατά την διαδικασία παραλαβής από το φαρμακείο γίνεται με την χρήση του κωδικού παραγγελίας.

Οι παραλαβές από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΤΣΑΡΗ εντός εμπορικού κέντρου “THE MALL ATHENS” γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 20:00.

Οι παραλαβές από το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΤΣΑΡΗ στην Πλατεία Κασταλίας γίνονται Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 21:00 & Σάββατο 09:00 – 20:00.

(Το ωράριο των καταστημάτων ενδέχεται να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης για τον COVID-19)

Προσοχή:

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.